therealtrue

I lördags fyllde en barndomsvän år, så då ...

Kategori: Allmänt

resize_p250611_1 (MMS)

I lördags fyllde en barndomsvän år, så då var vi över till henne och va där hela kvällen. Lite stelt i början, men sen släppte det och vi hade jätte kul :) orkar dock inte skriva allt vi gjorde. Synd för dom som inte kom, dom missade något jätte kul på kvällen!

Tjohej! Just nu är jag hos Fredrik. Fick h...

Kategori: Allmänt

Tjohej! Just nu är jag hos Fredrik. Fick hjälp vid 12 med att flytta över saker till min mamma. Ska nu bo där i tre veckor framöver, känns faktiskt otroligt skönt :) idag vid 16 blir det äntligen träning igen efter en lång tid sen sist. händer under midsommar då? (:

3MIN3M

Kategori: Allmänt



så fucking handsome!!! <3

Fuzzers fel

Kategori: Allmänt

Fuzzers fel lite, börjat knarka denna ! ^^


Jag gör nu ett försök att blogg via mobile...

Kategori: Allmänt

Jag gör nu ett försök att blogg via mobilen. Får se hur detta går då. Första gången jag gör ett sånthär.

pissed off

Kategori: Allmänt


hur kan man bli så förbannad på någon? Är det konstigt att man blir förbannad på någon som kommer och tror att dom vet allt om mig när människan inte ens pratar med mig?!?! Det där du sa nu ikväll, fuck you säger jag bara. Du vet inte ett jävla skit, så kom fan inte och snacka!

♥ Dعη мลη vεяκlιgεи äl$κลя Glöммعя мลη ลldrig♥

Kategori: Allmänt

Godmorgonn bbys.
Nu sitter jag i soffan och kollar på Cartoon, fanns inge bättre på TV. Men ska väll snart ändra och se om det finns något bätte på TV. Igår var jag genom förkyld, hade ont i rygg, ben och hela kroppen. Ont i halsen, trött, orkade knappt göra något, kände mig yr så fort jag ställde mig upp, blev svart osv. Men idag så känns det i allafall lite bättre, men ska nog ta och vara hemma idag i allafall bara för att vara på säkra sidan, så jag inte blir sämre.

På Lördag ska vi hem till en barndomsvän som fyller år, så då vill jag ju jätte gärna vara frisk så jag orkar vara där ett tag. Så nu ska jag bli frisk innan jag hittar på något alldeles för hastigt. Saknar bästavän också, sågs för två dagar sen och det känns verkligen. Inge roligt att vara hemma och vara dålig alltså, saknar ju alla man umgås med lite då och då.

Idag ska jag knarka halstabletter och bara ta det allmänt lugnt.

Bästavän i bakrunden.

genom förkyld

Kategori: Allmänt

& jag antar väll att jag får skylla mig själv? Jag har inte tagit min äckliga medicin, hatar sommaren. Det är så pass mycket som man måste tänka på för att hålla sig frisk. Man ska ta medicin hit och dit, gör man inte det så blir man genom förkyld, kan inte andas osv. Vad är det för posetivt med sommaren egentligen? Du svettas, du stinker svett oavsett hur mkt parfym, deo och hur lätt klädd du går. Folk blir våldtagna för dom har lite kläder på sig och peddofiler tror att dom vill när dom i själva verket inte alls vill.

Så istället för att riskera bli våldtagen av massa äckliga gubbar med 100 könssjukdomar så kan man väll dra på sig vinterkläder istället med is tuberinnanför, då håller du dig ändå nerkyld, sen är det bara att ta av sig när man kommer hem och ställa sig i en kall dusch.

Så egentligen så ser jag INGET posetivt med sommaren. Marken torkar ur, folk svimmar av värmen osv. Vad är det posetiva med sommaren egentligen? Kom inte och säg att det är skönt, för det är fan inte skönt när det är 50+ i solen!

sööööndaaaaaag

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Varit med Fredrik i stort sett hela dagen, var hemma hos honom en stund. Sen åkte vi upp till ST1 och tankade, sen åkte vi hem till pappa, då han fastnade framför vårat xBox, tror vi kommer ha besök många gånger! (:

Sen åkte vi hem till honom igen, och var där en stund innan han följde med mig till Preem och sa hejdå.
Jag har mezzat min mormor också och frågat om vi kan åka till Österbybruk och hälsa på Ingrid & Rolf, var riktigt länge sen nu faktiskt. Hoppas på att man får träffa Viktor också efter åååår och dar sen sist. Saknar dom alla faktiskt lite.

Sen det att jag kom hem så har jag inte så mycket faktiskt, sitter och börjar få ont i halsen, au! :(


Fredrik på bild.

aw?

Kategori: Allmänt

huuh! Så söta och små vi var när vi var små! Jag döör! :'D

Maria, Josefin, jag Jana, Livia & Jim! :)

nightcore

Kategori: Allmänt

grekiskt

Kategori: Allmänt

Från att jag ville ha hemmagjord potatis&löksoppa så valde jag hemmagjord Grekisksallad istället & lite film på det. Alldeles utmärkt, sen får vi se om jag känner mig bättre i kroppen, helt död överallt. Men får hoppas på att lite mat gör det hela bättre. Vill inte sitta inne hela dagen framför burken & glo film! Lite dötråkigt faktiskt, huha.

Snart är pappa hemma och jag ska slå på en ny film nu. Vet inte riktigt vilken än, men det lär väll märkas.

film film film

Kategori: Allmänt

ligger i sängen helt död, nu är det massa film som gäller, så vi får se när jag går till Fredrik, troligtvis efter maten. Just nu är jag helt död, ont i hela kroppen, huha!

Nu blir det mera film, såg precis Chatroom.

HJÄLP!

Kategori: Allmänt

Hur får man in youtube klipp här på blogg.se?

roliga människor finns ju

Kategori: Allmänt

ja, det finns ju alltför roliga människor ibland allså. Om man är trött, ska man inte få sova då eller utan att bli kalald saker!? Ja, jag vet inte. Kanske man måste vara vaken bara för att den andra personen är vaken? Kanske man måste vara vaken till den andra ska sova utan att behöva bli kallad saker? & såna personer påstår sig känna mig.

Nejnej, finns bara en som känner mig till 110% & jag vet vem det är. Dom andra verkar sig bara lyssna på finfina rykten om mig och sen rätt upp och ner så känner dom mig? Vad är det för sjuk värld vi lever i egentligen? Folk lyssnar på alla fina rykten & sen tror att det är sant och det är så jag är som person? Har ni inte hört talas om att lära känna person från erat eget perspektiv? Det är iaf så som jag har blivit lärd. Visst, jag kanske har hört saker och ting om vissa, men jag har inte brytt mig, för jag har lärt känna personerna från vad jag själv tycker.

Det finns många personer som lyssnar BARA på rykten och sen känner dom en person! Finns många som jag har gått i samma klass med som är såna, helt sjukt egentligen om man tänker efter.

Såå, ska man lyssna på rykten eller ska man lära känna en person från vad man själv tycker?

mezza?

Kategori: Allmänt

bakning & film nu!
0736 635 899, comviq! Mezza bara om du vettig och kan ren svenska!

skrääääck

Kategori: Allmänt

Apelsin, skräckfilm & bästa på sms! ;)

god förmiddag

Kategori: Allmänt

Hallåjsan! :)
Precis kollat film, så nu ska jag bara uppdatera innan jag sätter på en till film.

Någon söt som vet vart man kan hitta filmen "DET", handlar om en clown som äter barn! o.O

Idag då, vad händer idag? Film ett tag till, sen vänta på att bästa Fredrik slutar. Middag vid 17, hemmagjord pizza, nomnom! Fredrik lär väll sluta runt 17 som han gjort dom senaste dagarna nu ^^, ooh! I´m so happy for him!

Sen efter middagen så blir det ut med Fredrik en stund, & idag hoppas vi på en längre stund än bara 1 timme som det blivit resten av dagarna. Men då har pappa slutat sent och då har inte jag ätit middag förän strax efter 19, och Fredrik har slutat hyffsat sent också. Men idag hoppas vi på att umgås mer med honom. Yeha!

Nåja, nu blir det film.
Nås på facebook: Sandra kuzze Karlsson
Daywievs: saandruz

Kommentera? (a) <3

sängen väntar

Kategori: Allmänt

nu är klockan snart halv 1 och nu bär det av till sängen för min del. Ögonen börjar somna ifrån mig så då känns det bäst att gå och lägga sig faktiskt.

Snart är det helg och sen är det ny vecka, ska man stanna hos kära far tills Onsdagen innan man bosätter sig hos morsan i 3 hela veckor. Nåja, det återstår att se helt enkelt.

Någon som vet vart man kan hitta filmen "DET" ? :o handlar om en clown som äter småbarn x)

nyduscha, nu film

Kategori: Allmänt

nyduscha, satan så mysigt! Nu blir det lite film. Får se vilken det blir nu, sen ska jag börja med maten så den är påbörjad när pappa kommer hem.

Regnat hela dagen idag, riktigt mysigt. Behövs verkligen!

pic'

Kategori: Allmänt



denna Hello Kitty fick jag när jag fyllde 19 med kärlek och omsorg!

film morgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon cutiiies! Nu blir det att ordan käk och sen glo på Amuesement som "clownfilmen" heter på riktigt.

Hade en as äcklig dröm med verkliga personer, personerna lever än idag och en utav dom är dum i huvudet. Oooh, jag ska sluta drömma, kanske tom sluta sova för då drömmer jag inte såna här mupp drömmar. Drömmen var i allafall helt sjukt. Den ena sket i om dom blev tillsammans eller inte efter alla omständigheter, & jag hoppas fan att h*n visst bryr sig och lämnar den andra åt sidan! Knaark, hatar såna där muppdrömmar som faktiskt kan bli sanna! :/

inge film

Kategori: Allmänt

Det blev ingen film nu på kvällen, kollade igenom alla jag hade, men dom va för läskiga att kolla på nu!
Jag hittade en film som jag kallar för "clownfilmen", nu hittar jag inte riktigt vad den heter egentligen, men den ska jag kolla på i morgon på dagen. Vill ju jätte gärna kunna somna inatt. Så nu får det bli musik, prata med sociala människor och kolla runt på andra bloggar och kolla runt på nätet lite innan jag går och kryper ner under täcket och glor på TV en stund innan jag sover.

Det får bli film i morgon istället när det är ljusare ute, iaf clownfilmen får det bli (:

filmkväll/natt

Kategori: Allmänt

nu blir det en eller två filmer, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken!
Nås på Facebook eller mobilen.
Ska berätta vilka filmer jag såg och vad dom handlade om, om det nu är någon som gillar skräck filmer? :)

Fredrik en stund på kvällen

Kategori: Allmänt

Hojhoj! Hemma från att ha varit med Fredrik en stund nu på kvällen. Det blev lite sent som vi kom ut för han slutade sent och jag åt middag sent, men jag fick i allafall umgås med honom en 1 timme. Mötte han vid Preem macken och åkte till Willys för han skulle handla, sen åkte vi hem till honom och kollade tv och pratade lite i ca 30 min. Sen skulle vi GÅ hem, men han vägrade att gå i regnet så han skjutsade hem mig istället. Sprang dom sista 20 metrarna eller vad det var kvar ^^ 15 kanske t.o.m ..


OBS: gammal bild!

Tack till Maria

Kategori: Allmänt

Tack till Maria som fixade min blogg idag! Verkligen ett jätte tack! Så nu ska jag hedra henne genom att länka hennes blogg & lägga upp en söt bild på henne!

http://typiisktmaria.blogg.se/

header

Kategori: Allmänt

Det ser ut att ha blivit som jag ville iaf då, får väll se hur länge detta sitter kvar då!

Tack btw till Mariia som gjorde ett mycket bra jobb :) - http://typiisktmaria.blogg.se/

ny header på ingång och hjälp till CV

Kategori: Allmänt

nu håller det på att fixax för fullt här med bloggen med hjälp av Maria! :)
Nu är det bara headern kvar som väntas.

Just nu har jag precis gjort det som jag vill ha det, så nu sitter jag här och försöker skriva ett CV, as knepigt! Någon som har några förslag på vad man kan skriva för något i ett CV?

saknar tiderna

Kategori: Allmänt

satt och kollade genom alla mina bilder jag hade på datorn, då jag hittade en massa bilder från IV. Jag har väll inte direkt någon kontakt med några av dom, kontakt med vissa och träffar bara några riktigt få. Jag saknar verkligen tiderna man hade på IV med alla söta människor som man alltid mötte på då man kom till skolan.
Sista halvåret på IV var den absolut bästa terminen.
Jag skulle mer än gärna komma tillbaka dit för ett enkelt år till med alla personer som man lärde känna lite grann!


bild på mig och Sandra, även kallad Lillen eller Pearl! ^^

ny header

Kategori: Allmänt

Nu header är på väg, fin fina Maria skulle fixa när hon fick tid. Jag ska hitta några bilder också så jag kan skicka det till henne och så ska jag förklara lite hur jag vill ha den. Så ny header ska väll dyka upp inom kort.

Jag kan inte göra mer än att taacka Maria när hon väl är klar! Självklart måste jag ju taacka henne i förväg. Jag kommer att länka hennes blogg här också sen så ni får se hennes blogg, men det får ni vänta med tills hon är klar! :)

fin fin helg och ny header

Kategori: Allmänt

I Lördags så var jag ju med Melissa, även kallad frugan. Vi satt nere på Centrum ett bra tag, åt och drack lite. Sen flyttade vi oss vidare neråt till ett par bänkar, så vi satt där ett tag innan det kom ett par araber tror jag att det var faktiskt. Den ena killen gick och köpte dricka åt oss för vi såg tydligen törstiga ut och så satt det kvar en kille med oss & han var verkligen suuuper fiin!!!! Sen efter kanske 1 timme så bestämde vi oss för att dra ut på krogen med dom, men det blev inte så, så jag mezzade Fredrik och frågade om ha ville komma ut en stund med oss och det ville han som tur var.
Melissa åkte hem vid halv 12 och jag & Fredrik sa hejdå ganska så precis efter, det var en underbar Fredag med två betydelse fulla människor.

Igår var det Söndag och då sprang jag, pappa och Fredrik ner och tränade en stund och sen var jag med Fredrik ett tag efter och sen drog jag hem, käkade och tog det lugnt innan jag skulle sova.

Idag Måndag har jag bara tagit det lugnt, fixat en massa här hemma innan jag drog ut med Fredrik efter att han jobbat klart. Han plockade mig nere vid pizzerian. Åkte hem till honom, var där 10 minuter, åkte ner till banken, sprang in på Ica och handlade glass, sen skulle han tanka på Preem, för det var lite billigare där än på ST1, men då hade dom höjt så då vände vi och kte till ST1 iaf och tankade och sen hem. Tog det lugnt, han kollade runt lite på datorn och så. Satt ute på altan och pratade lite, kollade TV, och sen drog vi hem hit medans jag åt och sen följde jag med han en bit för han skulle ner till Centrum och möta sin pappa.

Så nu sitter jag och gör ingenting, sitter och smsar lite med Fredrik och Daniel. Söta killar det där ^^,
ja, jag har fiin släkt och fiina kompisar! :D musiken bubblar på pappas högtalare också.

Jag får troligtvist hjälpt med min header också av söta Maria! (a) ja, hoppas iaf att hon har tid också :)

fått hem dom nya piercingarna

Kategori: Allmänt

så nu har jag lyckats fått ut läckningsstaven och satt i en utav dom nya. Dock inte den jag hade i tungan när jag tog kortet, utan nu har jag bytt till en mycket skönare.


det kändes konstigt utan att ha något i tungan.

inte den jag har i ny, utan nu har jag en svart med en brud som ligger ner.

hann & träffa Fredrik en stund iaf.

Kategori: Allmänt

Hemma från att ha varit med Fredrik några timmar, riktigt trevligt. Tvättade hans bil, tog det lugnt och sen åkte vi ut till Steninge en snabbis också bara innan han skjutsade hem mig. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på middag, sen ska jag duscha och sedan göra mig iordning för ikväll blir det att träffa Melissa!
Ska bli roligt faktiskt, var ett tag sedan nu! (:

mycket den senaste veckan

Kategori: Allmänt

Det har varit mycket nu den senaste veckan. Folk har fyllt år, det har varit student på student.
Jag fyllde år i Torsdag, världens bästa tog studenten igår (Fredag) :D
ja, gårdagen var underbar ändå tills jag fick veta att vi skulle iväg efter att dom slutade! Allt vände totalt, jag försökte vara glad när vi kom dit också.
Folk gnäller på att jag inte hälsar. Jag hälsade förut innan jag fick höra det där av 50+ gammal surkärring! Så då sket jag totalt i att hälsa igår, för jag hade väll ändå inte hälsat iaf -.- helt slutkörda!

Jag drog därifrån och sen kom bästa och plockade upp mig en bit därifrån, och sen åkte vi tillbaka och va där typ 10 min och sen drog vi hem! Hoppas fan att dom där borta dör så man slipper se alla! -.- hatar varenda jävel där borta!!! :@

Huha! Idag är det Lördag. Kanse blir ut en stund med Fredrik och senare på kvällen så blir det ut med Melissa. Annars om inte Fredrik och jag går ut så blir det att ta det lugnt, duscha och ladda upp för ikväll, ladda batterierna till kameran osv. Jag är as taggad!

efter ett tag så är jag tillbaka

Kategori: Allmänt

Oj, jag har precis läst igenom min gamla inlägg!
Jag behöver hjälp med header, någon söt som kan hjälpa mig med det?! (a)

I allafall, som dom flesta redan vet så har jag hoppat av skolan & folk säger att dom vet varför! Ha, ni vet inte alls varför. Bara en enda som vet varför jag hoppade av på riktigt, så kom fan inte och säg att ni vet när ni inte vet ett jääävla dugg, idioter!