therealtrue

vad händer med människorna?

Kategori: Allmänt

Idag på vägen hem så satt jag och väntade på bussen och några tror tydligen att jag är så jävla blind och inte ser saker som händer snett framför mig. När FAN ska ni börja växa upp? Ni får mig verkligen att trivas också men ändå så klagar ni på att jag är så jävla tyst. Seriöst, jag har inte gjort er något och jag vet inte vad ni sa heller, men ni behöver FAN inte titta på mig som om jag har gjort er något fel. Shit, grow up dudes och sluta snacka skit om mig!!!

I allafall, har pluggat lite nu när jag kom hem. Snart blir det att gå ner i tvättstugan och slänga in tvätten i tvättmaskinen och sen vänta en timme ungefär innan jag ska ner igen och hänga upp tvätten igen. Sen kommer pappa hem med lite saker åt mig, då ska jag till mamma och sova där i helgen, ska bli riktigt mysigt faktiskt.

På Måndag är det skola igen, åh jag vill verkligen inte. Har världens tråkigaste och trögaste ämne på morgonen, Matte fucking B. Vet inte varför jag valde det, men det gjorde jag uppenbarligen. Trodde inte att de skulle vara så många i gruppen. Men det är jätte många i Matte gruppen, kan inte ens koncentrera mig på det jag gör. Det trodde jag att skulle kunna få göra om det inte var många i gruppen, men ack så fel jag hade.

Nej nu ska jag ner i tvättstugan, so long for a while!

regn regn regn och åter mycket regn.

Kategori: Allmänt

vilken morgon, vaknade av att det SPÖ regnade! ^^ fyf*n det gillar vi verkligen inte...
Så nu har jag suttit här ett tag och bara lyssnat på regnet som susar ner mot marken och slagit i balkongen hela tiden -.- inte ett dugg roligt kan jag ju säga.

Snart ska jag sjukanmäla mig, sen ska jag fixa mig för jag ska till Flempan med frugan! Aldrig varit där så det ska bli kul och se hur detta går då.. haha.

Ikväll ska jag ut med kusin och plugga lite också kanske, haha yeh! Det känns som om jag har blivit värsta plugghästen, men det har jag inte .. :O

Nej, nu ska jag ut och ta en morgon cigg, mums! Baj baj.

huha!

Kategori: Allmänt

Hemma hos pappa igen efter att ha varit över till mamma en snabbis och hämtat lite saker.
Snart ska jag ut med en vän, ska bli mys. Hoppas h*n berättar lite saker som h*n skulle berättat igår redan, men så blidde det inte, så hoppas på det idag då..

Förra veckan som va så var det en riktig jävla vecka faktiskt om jag får säga det själv. Allt var så jävla knas och allt var upp och ner. Mådde dåligt gjorde vi, vi bråkade med allt och alla. Men nu är allt löst förhoppningsvis, i allafall mellan mig och alla, så det känns skönt. Men resten vet jag inte hur allt ligger till, men jag får väll fråga mig till hur allt ligger till och så. Men nu ska jag ta de lite lugnt, sen ut en stund. Får se hur länge jag är ute. Sen ska jag nog plugga lite Pedagogiskt Ledarskap som ska vara klart till nästa Tisdag. Dock är det ett tag kvar till de, men jag vill ju vara klar så fort som möjligt med den så jag har det gjort lixom..

I veckan händer väll inte så mycket. I morgon ska jag följa med frugan till Flempan och göra lite saker, på Fredag är det skolan som gäller. Lördag KANSKE det blir fest, det vet jag inte riktigt än, det märker vi. Ska kolla med skjutsen och så hur allt blir så jag vet om jag ska avboka drick-köpet.

Nej nu ska jag nog kila och ta de lugnt innan jag drar. Juste, ikväll är det Idol och sen Efterlyst. Det måste man ju bara kolla på lixom :O ska bli mys!

vi får se hur länge jag har denna blogg då.

Kategori: Allmänt

Hallå, jag har den bara tillfälligt. Så vi får se hur länge jag har denna då, jag skulle tro att det får bli ett tag. Har haft blogg.se förut, men sen bytte jag till bloggplatsen. Vissa säger att man får mer besökare här än på bloggplatsen, vi får väll se hur det går. Juste, jag måste lära mig denna blogg också. Måste fixa egen header och en massa mer. Jag har försökt länge, men det har inte gått så bra för mig direkt :/

Skola idag då, plugga efter skolan, mamma efter skolan. Uscha det är så mycket som jag måste göra idag, ooh jag orkar verkligen inte.

Idol ikväll igen! :D roligt roligt.