therealtrue

vad har hänt?

Kategori: Allmänt

Vad har hänt sen sist egentligen? Eftersom att detta med att sluta läsa denna bloggen inte verkar funka så får jag lov att uppdatera i denna också..
Well, jag har gått och blivit typ värsta pluggisen, jag gillar skolan och allt som har med skolan att göra.. Men iaf, igår var det Tisdag och då fick jag veta att vi inte ska ha någon mer verkstad så den bästa verkstads läraren har haft sina timmar med oss nu! Så nu blir det bara den griniga gubben vi ska på Tisdagar -.-''

Nåja.. Blev trött på han igår så jag drog! Så j*vla trött på hans beteende mot mig och några till, samma sak gäller en annan verkstadslärare som är heeelt psycho i huvudet.. Jag överdriver inte om jag säger att det är seriöst något fel på människorna.. Den ena är slut och den andra är f*n ännu mer slut i huvudet än den första... Grr.. Nej..

Idag är det onsdag och det innebär att jag är ledig idag, iaf, typ frivilligt när man får komma till skolan känns det som nu när man inte har ett jääävla piss att göra i skolan.. Klar med allt som ska göras.. Dock är inte jag det, har bara alla uppgifter i Historian kvar, sen är jag fan done med allting!!
Engelskan började jag med igår faktiskt, så den lär också bli klar. Troligtvis i helgen då jag skickar den uppgiften till min mail på Fredag då vi har dator hela dagen.. Kanske till och med i morgon kan jag skicka uppgiften, nåja.. Den kommer i allafall bli inlämnad i tid så! *stolt tjej*