therealtrue

- fiix.

Kategori: Allmänt


well, inge skola för mig idag.. Somnade om efter att jag vaknade, suck.. Aja, får fixa lite här hemma istället så jag får någon nytta gjord. Jobba lite matte, diska och plocka undan! Idag får vi se vad som händer, jag vet inte riktigt själv. Får väll se. Just nu sitter jag och tittar på Legendary, den filmen ger mej verkligen gåshud. Så underbart bra. Verkligen någon film jag rekomenderar.
Handlar mest om brottning osv.. Dock gillar jag inte brottning, men ändå en film jag verkligen rekomenderar! Så otroligt bra! <3

-

Kategori: Allmänt


Godmorgon! :) nu är jag äntligen klar med frukost, fixning och lite annat! : ) nu har jag ca 20 min som jag kan sitta här! : )
Idag blir det skolan, förhoppningsvis byte av klass också.. /: efter skolan vette fan vad som händer alltså.. Kolla om jag kan fixa med låtar och se om jag kan få dom till MP3 filer, eller M3a eller vad det nu var ^^, får väll se vad det blir för något skoj av det hela! (: det återstår att se helt enkelt..

Nu ska jag fixa lite annat innan jag studdsar, fixa det ytterst lilla som är kvar..
Puss! :*

- ...

Kategori: Allmänt


  • Uppe med tuppen idag, eller jaa, snarare före tuppen idag!
  • Hunnits fixa mej, ätit frukost på 30 min! Så nu kan jag ta det lugnt här en liten stund innan jag måste gå ner till stationen.
  • Idag är det en lång dag.. Får se hur det funkar då ^^, hähä..
  • Idag måste jag diska och plocka undan, får se om man springer ut med Fredrik en stund eller inte :o aja, det återsetår att se helt enkelt. Måste duscha också..  well, får se vad jag hinner med idag.
  • Jag ska dra ner på mitt rökande! : ) det har jag bestämt mig för helt nu, inte alldeles för mycket , men hyffsat mycket i allafall! : )

- to me, you are perfect! <3

Kategori: Allmänt


  • Dagarna och nätterna går och inte finns det en sekund utan att jag tänker på dej! Du finns i mina tankar ständigt..
    Jag kan inte sluta tänka på dej! : / det är helt galet.. Jag vill bara känna din närhet, det är allt jag ber om!
    Få känna din närhet skulle betyda mycket för mej!

    Varför ska allt vara så svårt för när det gäller vissa saker?
    Jag kan börja gråta om nätterna för att jag saknar & tänker på dej så pass mycket! Jag bara längtar tills du hör av dej! <3
  • To me, you are perfect! <3

- Fordonsteknik.

Kategori: Allmänt


sitter just nu i skolan och har Fordonsteknik. Vi har rast för tillfället, men jag sitter kvar och drygar sönder vid datorn. Knappt några sociala heller, men aa dom är i skolan eller så jobbar dom! ^^,

Händer idag då? Well, hem, äta, får se om det blir Fredrik en stund idag! : )
men det skulle jag nog gissa på. En liten stund iaf! : D

- you name it.

Kategori: Allmänt


Godmorgon! Somnade inte förän närmare 12 slaget inatt men ändå är jag uppe före tuppen och ska snart även bege mej ner mot Stationen för att ta mig till skolan! Idag är det en ny vecka med nya långa dagar, jag blir stolt över mej själv om jag är där fulla dagar varje dag denna vecka också.

Apråpå stolt. Pappa åkte ju igår till Tunisien som ni många vet om redan. Jag gjorde hemmagjord pizza, riktigt gott faktiskt! Jag hade även besök på middag. Han blev mätt och tyckte även att det var jätte gott! : ) stolt är jag allt!

Pappa messade mig igår vid 22 och sa att han hade kommit fram. Skönt, då vet man att resan gick bra iaf! : )

- can´t stoping thinking of you!

Kategori: Allmänt

- 28 Augusti.

Kategori: Allmänt

Godmorgon, idag är jag uppe tidigt fast det är helg! : )
Idag åker pappa bort i veckor och kommer hem den 12 September! Galet vad jag längtar tills jag blir ensam : ) party all day after school!
Idag blir det hemma gjord pizza och lite bakning. Måste kolla så jag har alla ingridienser också ju.. Förhoppningsvis har jag det och då kommer Fredrik över på lite fika idag! : ) mihihii!

Annars då? Oj, jag vet inte. Ta det lugnt, kanske träning, träffa Fredrik, duscha och fixa inför i morgon! :)
I morgon drar vi i gång med ytterligare en vecka i skolan. Förra vecka var jag där varje dag, fulla dagar! Inte likt mig om jag ska vara ärlig..

- my booboo! <3

Kategori: Allmänt

<3

- pappa.

Kategori: Allmänt

Heldag med pappa idag.
Först upp och handlade en snabbis och sen hem och äta. Nu väntar på film ikväll!
I morgon åker han till Tunisien och kommer hem den 12 på morgonen! Ca 1 timme innan jag ska upp egentligen, nu ska jag bara njuta av ensamheten! : )

- skola 2.

Kategori: Allmänt

Tjohej sitter i plugget igen! ( : min uppdatering suger, I know and I´m sorry for that!
Sitter i skolan och ska egentligen vara i verkstan och mecka, men har inte fått kläderna. Dock har jag inte testat några efteresom jag var sjuk den dagen då vi skulle testa. Så jag ska väll testa kläderna snart så jag också kan vara i verkstan och mecka med dom andra i klassen.. Hej & hå!

Försov mig i morse, vaknade 10 min innan bussen gick, var bara att klä på sig och gå till bussen! Kände mig lagom stressad, men äsch. Jag hann & nu sitter jag här.. : )

Onsdag idag också, två dagar kvar och sen ledig! Nu kan jag börja njuta av min ledighet igen, det gjorde jag inte tidigare då jag alltid satt hemma och degade medans kusse var i skolan. Nu äntligen kan jag också njuta av ledigheten som alla andra! : )

- skola

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i skolan och ska läsa om Fordonshistoria, fett boring..
Har skrivit om varför jag valde Fordon & vilken inriktning jag vill gå. Nej, nu måste jag fortsätta med läsande.

- dags för trax.

Kategori: Allmänt

Godmorgon, nu är jag uppe före tuppen & så lär det bli resten av veckan också!
Nu ska jag packa och fixa och sedan bege mej till skolan, börjar 08.50 så åker runt 6. Hej & hå!
Jag klarar detta jag också även fast ni tror att jag inte gör det, haha! Helt galet, jo tack jag vet! :3

Idag bär det av till mamma efter skolan, så min uppdatering lär vara uber dålig, tillbaka till pappa på Lördag och då är jag här fram till den 12 September. Då lär uppdateringen vara på topp!

Igår blev det en Bålsta-Enköping-Stockholm-Märsta tur med Fredrik! Så kan det gå om man inte har något annat för sig om dagarna, då blir det lätt en åkar tur i Sverige, vi är inte klara än, vi ska ta en tur låångt Norrut senare när jag har fått cash och så! : )

Nej, packa och fixa så jag hinner! : )

- godmorgon :3

Kategori: Allmänt

Varit uppe sen strax efter 10, så nu ska jag snart börja göra mig i ordning och sedan börja traska över till Fredrik en stund, blir troligtvist träning idag istället för igår då jag & Fredrik i Muppsala och hälsade på hans mamma.

Träffade Kimen igår också på Statoil :3 - stod och snackade ett tag innan vi åkte hem. Fredrik släppte av mig och sen åkte han hem till sig.

Idag blir det Fredrik, träning förhoppningsvis, en dusch, dator lite och sedan sova, i morgon ska man upp halv 5 för att sedan ta 6 tåget in till stan! : )


OBS: Gammal bild.

- i just had sex.

Kategori: Allmänt

Dålig på uppdatering? Jo jag vet, men har inte haft så mycket energi att uppdatera så mycket! :/
Iaf, jag är glad! :D

puss :*

I JUST HAD SEX!

- killar?

Kategori: Allmänt

Är ni verkligen så känslolösa att ni gillar att få tjejer förbannade på er?
Säger ni ofta saker till 50 tusen andra tjejer, kul & leka med tjejer?

Ni måste tycka det är jävligt roligt, du är typiskt en sån kille jag hatar, men trodde du va annorlunda. Nu kan du ju fet glömma att jag tänker ge dej en chans till i mitt liv.. Visst jag kan prata med dej, men inget mer.. Glöm att vi kommer träffas något mer.. Hoppas du är nöjd att få fiender på det ena eller andra sättet.. Störda killar det finns..

Okej, alla är inte så , men väääldiigt många!

- begravning.

Kategori: Allmänt


Glömde kameran, så blev inga bilder från kyrkan! <3

- dagens outfit.

Kategori: Allmänt

- you know..

Kategori: Allmänt

Jag har fått många svar på föregående inlägg ang. vad tjejer gör och hur killar tänker osv..
Jag accepterade inte alla svaren för vissa var patetiskt och helt onödiga kommentarer. -.-
Tycker om att dagens samhälle ändå vågar visa sina åsikter om allt. Tycker faktiskt att det är starkt utav dom som vågar det, det är inte alla, men det är faktiskt många!

Vi har alla åsikter om allting i denna värld. Saker, människor, kläder, smink, hår, parfym osv, you name it lixom..
Såna personer som faktiskt ändå vågar stå för något är starka med tanke på att dagens samhälle faktiskt är lite udda och tänker och tycker helt tvärtom, dom tror att dom är något när dom är uppkäftiga och muppar sig. Jag förstår inte varför människor håller på så? Vad vinner man på det? Ingenting egentligen, det lilla du får är en rådiss förutom deras vänner som också kör samma stil, äckliga ungar som tror att dom är något när dom leker balla! -.-

- uppe före tuppen today.

Kategori: Allmänt

Godmorgon sötnosar! :*
nu blir det lite käk och sen lite fix innan jag börjar röra mig ner mot stationen för att ta antingen 05.49 tåget eller 06.04 tåget. Återstår att se vilket jag hinner med helt enkelt. : )

Är i Norrtälje vid 8 och jag börjar 08.50. Detta är slappa dagar :/ vill att vi ska dra igång på riktigt istället. Hatar att vara etta på ett Gymnaisum! :/

- första skoldagen - check!

Kategori: Allmänt

Första skoldagen avklarad! Well, klassen verkar bra och läraren verkar bra! : )
I morgon blir det heldag med klassen : )

Nu blir det sängen, upp halv 5 i morgon! Godnatt :*

- I´m redo for the school!

Kategori: Allmänt

Sådärja, nu är jag i stort sett klar! Vet dock inte om jag ska ha mina leggins eller mina jeans idag /: det är den stora frågan just nu, men det märks när jag åker vad jag valde!

Skolan idag då, sen vet jag inte vad som händer innan jag ska börja bege mej in mot Rimbo! : )
Musiken bubblar på för fullt och trevligt folk på sms och Facebook! ( :
Stackars människor som är vakna nu /; är man van att vakna vid 12 så är halv 6 tidigt. Fast det är nästan sent jämfört med vad jag kommer att gå upp senare när skolan väl har dragit igång ordentligt.

- uppe före tuppen.

Kategori: Allmänt

Godmorgon, snart blir det dags för lite frukost och sen lite små fix innan man rullar iväg till skolan! För nu drar vi igång med hårt och effektivt arbete! Idag börjar jag Fordon i Norrtäle på Roden! : )

.

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt! Klockan ringer halv 6 i morgon.
Precis hemkommen från att ha varit med Fredrik några timmar :)

Nu blir det Bröllop & Jäkelskap! :)
puss :*

- -

Kategori: Allmänt


skolan drar igång i morgon. Just nu känner jag mig jätte taggad, men sen efter en vecka kommer jag seriöst ledsna! Men jag ska fan i mej gå kvar oavsett om jag vill eller inte! Nu tänker jag inte hoppa av mer! :|

Norrtälje - Roden - Fordon.

-

Kategori: Allmänt

kommentera understående inlägg

Kategori: Allmänt

alla kommentarer till understående inlägg är rätt! Det finns inga fel! Jag uppskattar eran åsikt, fortsätt med det! Det är intressant och veta vad människor tycker! :)

kommentera om din åsikt?

Kategori: Allmänt


Varför försöker tjejerna anpassa sig efter vad killarna tycker hur en tjej ska vara?
Det är väl bara att vara den man är, och vill inte killarna acceptera det så är det inte Dej han vill ha.
Det börjar med att killar tar kontakt med en pga att man ser okej ut för den killen, men det kan visa sig att vara raka motsatsen på insidan. Så varför inte lära känna en person via insidan istället för på utsidan?

När man är 60+ så kommer du se lika dan ut som alla andra. Rumpa, bröst och allt bara hänger! Ska gubben lämna en då bara för att man ser ut som en skrynklig hängmatta och ge sig på unga flickor som han en gång gjorde förut när han va i samma ålder?

Oavsett hur smal, stor en person är så är det insidan som räknas. Är en person fin på utsidan också och ser bra ut och det där så är det bara ett plus i kanten. Visst är det utsidan andra personer ser, men Du som person ser insidan i en person även när du kollar den andra rakt i ögonen.

Varför har både tjejer och killar svårt att inse att det faktiskt är insidan som räknas och utsidan bara är ett plus? Har dagens samhälle tappat totalt förstånd hos med människor?
Alla är fina på sitt sätt! Lär er att insidan är det vackraste hos en person!

Tjohej

Kategori: Allmänt

Godmorgon sötnosar! Uppe med tuppen idag jag, ikväll blir det att lägga sig tidigt så man orkar upp i morgon då skolan drar igång igen!
Norrtälje - Roden - Fordon.
Nu drar vi i gång igen och pluggar som aldrig förr! Så idag blir att duscha och fixa lite inför morgondagen helt enkelt.

passa dej nu Valdema

Kategori: Allmänt

Sista uppesittar kvällen nu då!
I morgon blir det sängen tidigt och sen upp tidigt på Tisdag då vi kör igång igen!
Måste införskaffa mej varselkläder till skolan! ;)

Sitter och kollar på Snålvatten & Jäkelskap och pratar med trevligt folk på Fasbok och MSN ! :)


Muppsaalaa

Kategori: Allmänt

Igår var jag in till Muppsala med Fredrik & Alexander! Först NetOnNet för att kolla vad det var för fel på min kamera, då visade det sig att betteriet va paj, så fick ett nytt och nu funkar det!

Sen var vi in på Ikea 2 sekunder och sen åkte vi till American Car Show! (: fräsha bilar alltså ^^
Tog dock inga kort, lämnade kameran ensam. Sen drog vi hem till deras mamma och käkade oh satt och pratade lite innan vi åkte och köpte Coca Cola Vanilla! :D

Rundtur med Fredrik som chaufför!

älskade fina bil! <3

Muppsala

Kategori: Allmänt

Idag blir det Muppsala med Fredrik och Alexander! In på NetOnNet och kolla vad det är för skit saker jag köper hos dom -.- ingenting man köper där funkar ju, fittigt!

Sen blir det American Car Show & sen hem till deras mamma tror jag (: iaf vad F pratade om för någon vecka sen iaf ^^, så vi får väll se :) sen blir det hem till mamma och sova där tills i morgon då jag kommer tillbaka hit igen.

På Tisdag börjar skolan igen, klockan 10.00 drar vi igång! (:

Uffe    &        Fredrik.

.....

Kategori: Allmänt

Det är väldigt ofta det är jag som försöker få allt så att det blir någorlunda bra igen! Men nu har jag tröttnat på att det alltid ska vara jag, oavsett vad det än gäller så är det jag, bara jag, inte den andra! Nej, för den har ju inte gjort något -.-
det är bara jag som har gjort och ställt till med något, nu får det fan vara nog, jag orkar inte vara den som alltid gör något fel eller som måste varje gång försöka på något sätt reda på allt så att det blir bra!!!!!

:'/

Kategori: Allmänt

Hejhopp! Förlåt för dålig uppdatering.
Igår var jag ut med Fredrik till 20, sen drog jag!
Då mötte jag på Robin och min mobil hade dött så jaa, tänker inte berätta..

Nu i morse har bara varit hemsk, allt är inte som det ska!
Jag klarar inte detta utan dej GM längre! Det känns i hela kroppen att något är fel, något som inte stämmer! Jag önskar att du bara kunde komma tillbaka till oss, vi är jätte många som saknar dej! <3

huha, vilka dagar

Kategori: Allmänt

Godmorgon, vaknade vid halv 8 ungefär & har faktiskt varit vaken sen dess.
Nåja, blir att börja gå upp tidigare om morgorna nu, klockan ringer 04.30 på Tisdag morgon, men går inte upp förän 5-halv 6 då så jag hinner göra mig iordning inför första skoldagen. Nu kör vi igång igen som vanligt med plugg & allt i Norrtälje - Fordon! ;)

:(

Kategori: Allmänt

Fredrik och träning idag plus en massa tankar på lilla GM!
Känslan går lixom inte att beskriva, det är helt galet! :(
jag önskar du kunde komma tillbaka så jag fick säga hejdå innan du försvann :'(
fick aldrig träffa dej en sista gång, jag saknar dej! <3

<3

Kategori: Allmänt


Gammelmormor: 1922-1999. ♥
Gammelmorfar: 1923-2011.

nu kör vi igång igen

Kategori: Allmänt

Godmorgon, idag gick jag upp direkt när jag vaknade för nu är det dags att vända tillbaka dygnet.
Ska snart börja gå upp halv 5 om dagarna. Börjar skolan nästa vecka, den 16 Augusti, längtar nästan lite, men kommer tröttna rätt så fort också.
Men det är bara att bita i och se glad ut lixom för nu ta mej f*n ska jag sköta skolan och gå klart alla tre år.

Nåja, idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska ta en dusch, vänta på att pappa kommer hem, måste ha cash så jag kan äta denna vecka hos mamma då mamma inte är hemma och hon kommer hem nästa Måndag.

Ska först fixa tugg och sen börja fixa lite smått innan jag går ut med Fredrik lite senare.

hej hopp gummi sn*pp

Kategori: Allmänt

Datorn är självklart på, jag sitter och lyssnar på musik och tänker & funderar lite!
Uppsala hela dagen idag. På vägen hem så satt vi bilkö, tog år att åka till Knivsta -.-' lite smått drygt sådär. Kändes som om man skulle komma hem i morgon eller något.

Men va hemma mellan 20-21, minns f*n inte tiden ordentligt alltså. Men iaf, spöregnade när vi kom hem. Så blev inte ut med Robin som vi hade bestämt som senast igår. Får väll hoppas att det blir av snart. Saknar honom lite, länge sen vi sågs och gjorde något! :)

I morgon blir det mamma tills jag känner att jag inte pallar mer. Tror jag fick komma tillbaka till pappa på Torsdag eller om det var Fredag kanske till och med.
Sen blir det iväg på Lördag förhoppningsvis, måste kolla vad det är för fel på min kamera! :/

Hedemora

Kategori: Allmänt

God kväll!
Hemma efter en dag i Hedemora med Fredrik och hälsade på Farfar! :)
Länge sen så han visste inte ens vem jag va tills jag sa mitt namn och då kopplade det vem jag var .

Åkte därifrån vid 20 ungefär (: så nu äre party för fulla muggar i mina öron och gott sällskap, kan inte bli så mycket bättre nu! :D

paartyy för full rulle

Kategori: Allmänt

Nu är jag redo & taggad inför ikväll med Caroline & Company! Får se hur länge vi stannar där då (:
Grattis din gamla gubbe! :D

Sitter och väntar på pappa som ska komma med mina batterier till den gamla kameran då den nya inte vill som mig :s förstår mig inte alls på den! Vad kan det vara för fel? :/

dusch, fix & grillning

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
Snart blir det en dusch och sen lite små fix innan jag börjar med tvätten.
Sen blir det lite mer fix inför ikväll då vi ska över till Caroline och fira hennes pappa som fyller år idag! Grattis.

Så idag blir jag ganska off, men uppdaterar mer när jag vi väl har kommit hem och så.
Ha en bra dag/kväll för det ska jag ha.


när jag ändå skriver så tänkte jag skriva lite till en viss person.
Jag kan inte sluta tänka på dej, jag tänker & drömmer om dig! Jag saknar dig faktiskt lite :/
jag vet inte om jag vågar ta kontakt med dig igen :'/

</3

Chris Medina

Kategori: Allmänt

skepp &hoj!

Kategori: Allmänt

Hemma efter en dag med Adam och sen Fredrik.
Toppen dag!

I morgon blir det dusch, tvätten och sedan över till Caroline för lite grillning! (:

Markus.

Kategori: Allmänt

Vadå flytta lixom? Jag kommer ju sakna sönder dej! :(
Du får komma och hälsa på här i Sthlm vid senare tillfällen! :)<3


pratar med Marcus på MSN innan han åker vid 02.00!!
Snälla kom och besök mig sen!

HJÄLP!!!

Kategori: Allmänt

Raggamuffin på svenska!
Musiken bubblar på och jag ska snart börja fixa mig ^^,

Hur länge ska ett uppladdningsbart batteri ladda i en ny kamera och vart F*N ska det blinka orange!?!


Händer idag? Fredrik I guess.
Igår var vi in till Uppsala, åkte till Gränby Centrum och köpa Coca cola vanilla, dock är min kvar hos Fredrik för jag orkade inte ta med den hem när jag drog. Satt hemma hos Fredrik hela dagen igår, mycket trevligt faktiskt.

Idag hoppas jag på samma sak (: inte uppsala dock, men att sitta hemma hos Fredrik.

raggamuffin på svenska

Kategori: Allmänt

Blir pappa denna vecka också :)
då slipper jag utsätta mig för annat.

your handsome

Kategori: Allmänt

Damn your handsome!
Iaf, efter en lång och trevlig natt så är jag nu vaken och försöker få igång min kamera, förstår inte alls. Den ska ladda och då ska det blinka orange, men vart fan ska det blinka orange? Det blinkar ingenstans!! Hoppas fan inte att den är pajj ://

Iaf, ska snart ta mig en snabb dusch och sen börja fixa lite. Vet inte om jag ska till mamma eller inte idag.. Bara massa krångel med allt..