therealtrue

- lektion.

Kategori: Allmänt

Tjohej alla söta! :)
sitter på lektion, ska egentligen göra engelskan, men jag pallar inte.. Så sitter och drygar runt på nätet istället och försöker hitta något roligt att göra lixom.. Im a happy girl (a) hihihi : )

Well, vad händer idag då? Nåå, jag vet faktistk inte, får väl se vad som händer för skoj idag.. Kanske blir hemma, kanske är med Fredrik en stund, det återstår att se helt enkelt..

I helgen ska jag nog träffa Fredrik en stund, sen ska jag åka bort på Söndag (a) jag längtar mihihi (a)
Nej nu ska jag nog hitta något roligt att göra istället, för jag vet inte vad jag ska skriva xD puuusss ;*

- jag är lycklig!

Kategori: Allmänt



Godmorgon, idag är det en ny dag med nya tag eller vad säger man? ;)
Idag är det skolan som gäller, men idag är jag ruggigt trött, så jag orkar egentligen inte åka :| men vad man gör inte för vissa personer? ;) nåja, jag ska snart försöka ta mig en frukt och lite dricka och sen fixa mig innan jag åker.. :)

Tror att det blir vinter jacka idag, men jag är inte säker, låt oss tänka!

- lätt road, alltid bra!

Kategori: Allmänt

Godmorgon, tur att man är lätt road! Jag sitter pigg här framför datorn nu och väntar på att klockan ska ticka fram så jag får åka till skolan någon gång.. Fett taggad för skola idag! :D helt sjukt, I know!

Igår var lite speciell, haha.. Well, tur att man är lätt road då ; )

- sådärja.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag redan ombytt och klar inför skolan. Sitter och tuggar frukost, snart ska jag sminka mig och lite sånt smått innan jag åker till skolan. Musiken bubblar på lite grann också . :)


han är så fin på alla sätt och vis & han vet om det nu! <3
skolan, träffa alla underbara människor! <3

- rolling in the deep.

Kategori: Allmänt

Godmorgon sötnosar :* nu är jag uppe igen för nya tag i skolan och en ny mamma vecka.. Jag är inte pigg idag som jag brukar vara när jag brukar vara uppe såhär tidigt, förhoppningsvis piggnar jag till under resan till skolan. Just nu vill jag bara lägga mig och sova igen.. Så nu får det blir Adele - Rolling in the deep, hoppas på lite kvickning..

Nej nu ska jag ska snart börja fixa mig och så, så jag är klar tills jag går, vilket jag gör om 1 timme ganska så precis nu.. : )

- mucho fin. <3

Kategori: Allmänt


<3

- godermorgen.

Kategori: Allmänt

Jag vet att uppdateringen suger get ibland, jag är hemma ca 20 varje kväll, går och lägger mig innan 21. Kollar Facebook, BDB och lite annat innan jag lägger mej, så kommer inte ihåg att uppdatera så mycket. Men jag ska försöka att bättre mig lite.. : )

- snart biblioteket..

Kategori: Allmänt

Svenska med B-klassen. Va på någon föreställning med elever från Gambia som sjöng och dansade för oss, nja, man har ju sett bättre. Men alldeles snart blir det biblioteket i allafall och sen blir det att åka hem. : )

- tjohej..

Kategori: Allmänt

Sitter i datasalen och har lunch, börjar inte förän vid 12-40 igen med Matte.. Snark, hade ingen Enegelska idag, galet skönt.. Så nu blir det att vänta på Matten och sedan efter det så är det typ svets med Anders eller någe, får se vad det väntar som sista lektionen. :)

- the day after tomorrow.

Kategori: Allmänt

Godmorgon sötnosar ;*

Idag händer det inte så mycket, ska snart åka till skolan.. Men vill hellre sova, så galet trött, orkar inte sminka mig ens.. Får ta med mig det och göra det på tåget eller på Norrälje bussen!

Ehm.. Vad händer sen då? Hoppas man får sina kläder snart, har bara fått skorna o.O vilken bra nytta jag har utav dom när jag inte ens fått det andra. :s nåja..
Nej, sen blir det väl att åka hem och ta det lugnt och sooovaaa.. Skulle kunna gå upp och lägga mig i sängen igen och bara soovaa.. Men nej, jag ska snart gå till stationen och åka till skolan.. : )

- första och sista gången....

Kategori: Allmänt

.. som jag går upp klockan 3 mitt i natten.. Suuuck!! Nåja, nu har iaf pappa landat i Sverige så snart ska jag ner och öppna dörrar för honom då jag har hans nyckel så han inte kommer in själv.. Det suger, men jag hade ingen egen nyckel, så hoppas vi fixar det i veckan..

- limpa - check!

Kategori: Allmänt


Sådärja, nu är limpa check!
Idag ska jag till Uppsala med Fredrik skulle jag tro, det va så igår iaf innan vi sa godnatt. :) så antar att det blir så idag också. I morgon är det skolan och skolfotografering.. Suck, hatar klassfotona och grejj..

-

Kategori: Allmänt


you may be smoke baby! :*


Caroline barndomsvän! :* <3

- party

Kategori: Allmänt


Sitter och väntar på Fredrik som ska komma och hämta mig! :)
Senare ikväll så ska jag traska hem till Melissa och träffa alla goingar som man en gång i tiden pratat med! :)
Så får väl se vad som händer ikväll och när jag kommer hem! (:

Annars nås jag på mobilen, men med väldigt sega svar!

- fruuugaan.

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och fixar mig inför en kväll hos underbara frugan som fyllde 19 i Onsdag! :D <3

- horoskopen Tvillingarna.

Kategori: Allmänt

Onsdag - " När pressen nu lättat på dig i något sammanhang bör du fortsätta längs de riktlinjer du lagt ut."

Torsdag - " Din positiva syn på tillvaron ger dig en viss medvind, men ett problem av praktisk natur väntar dig."

Fredag - " Något som sagts till dig i förtroende stämmer inte, så ta det inte allt för bokstavligt."

- "794 skadade i SL-trafiken hittils i år."

Kategori: Allmänt

- Fler än tre SL resenärer skadas varje dag. Det är 30 procent fler än förra året. "Ett ständigt arbete."

Fler än tre SL-resenärer skadas i trafiken varje dag. Hittils i år har drygt 800 personskador anmälts, en ökning med nästan 30 procent jämfört med samma period förra året. Det visar SL:s statistik över personskador som Metro tagit del av.
- Antal trafikanter gar också ökat. Sett i relation ger siffrorna en bild av att det är säkert att resa med oss, säger Jesper Pettersson på SL:s presstjänst
Påstigande i SL-trafiken varje vardag ökade från 2,48 miljoner 2008 till 2,55 miljoner 2010, uppger SL.

Vad gör ni för att minska personskadorna?

- Det pågår ett ständigt arbete med att minimera riskerna. Mpnga skador är vardagliga händelser som man kan råka ut för överallt, inte bara i vår trafik, säger Jesper Pettersson.

Men en del skador är av allvarligare karaktär, hittills i år har 17 personer blivit påkörda av tåg. I maj skadades sex personer, var av en allvarligt, vid en bussolycka på Slussen. På Keolis, som kör de flesta busslinjerna i Stockholm, arbetar man med trafiksäkerhet.
- Stockholmstrafiken är ganska speciell, med plötsliga inbromsningar och liknande. Men de allvarligs olyckerna är väldigt få, max 5 procent abv alla skador, säger kommunikationsdirektör Helena Reinhagen.

- vad ska man göra..?

Kategori: Allmänt

Jag ger kanske inte det bästa stödet, men jag gör mitt bästa! Visst att det kanske inte hjälper, men säg sen inte att jag inte har lyssnat eller så! Jag lyssnar bättre än vad du tror, men sen om jag gör så du blir glad är en helt annan fråga..
Jag gör mitt bästa, kanske inte hjälper alla gångerna! </3

- Fordonsteknik grejj.

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan nu och har rast i 5 min till, sen har vi Fordonteknik grejj & jag har huvudvärk! (y)

- metro i Torsdags. - Stefan Liv död.

Kategori: Allmänt

"Olycksplanet hade bara tre veckor kvar."
- Hockeylaget Lokomotiv Jaroslavls flygplan kraschade utanför Moskva igår. Lagets svenske målvakt bland de omkomna. Minst 43 persner dog.

Passagerarplanet som skulle bära hockeylaget Lokomotiv Jaroslavl till ligapremiären i Minsk hade precis lämnat startbanan på Tunoshnaflygplatsen i Jaroslavl när det fattade eld.
Så många som 45 personer kan ha avlidit när planet störtade i floden Volga. Bland de döda finns svenske målvakten Stefan Liv.
- Det är bekräftat att Stefan Liv fanns på planet och jag vet att familjen är underrättad, säger Camilla Åkesson-Lindblom. UD:s presstjänst.
Efter en lyckad säsong var det ryska hockeylaget på väg till Minsk i Vitryssland för att spela premiärmatchen i KHL-ligan. Men redan i starten gik något fel. Enligt nyhetsbyrån Ria ligger troligen ett tekniskt fel bakom att planet - som bara hade tre veckor kvar på sin licens - inte kom i väg ordentligt i starten. Enligt ryska radioledning med nosen, och fattade sedan eld.
Flygplanet, av typ Jak 42 som kan ta cirka 120 passagerar, störtade till marken och hamnade i floden Volga cirka 2 kilometer från flygplatsen.
Den ryske presidenten Dimitri Medvedev, som befann sig i staden på besök på ett politiskt forum, uttryckte genast sina synpunkter.
Ombord på planet fanns hela Lokomotiv Jaroslavls stjärnspäckade A-trupp. Den ende överlevande från laget uppges vara ryske anfallaren Alexander Galimov. Landslagsanfallaren uppges dock vara allvarligt skadad med brännskador på över 80 procent av kroppen. Utöver Galimov överlevde endast en medlem ur planets besättning.
- Först ville vi inte tro det, men just nu finns inget hopp. Hela laget är borta, meddelar Lokomotiv Jaroslavl i ett officiellt uttalande. Dödsuppgifterna varierade under gårdagskvällen mellan 43 och 45 döda.

- verkstad!

Kategori: Allmänt

Hemma efter en heldag i skolan.. Hade verkstad hela dagen, jag är helt slut! Dock satt vi i en bil och fixa och trixa lite. Efter lunch vid 12 så har vi bara gått runt och kollat och inte gjort ett skit fram till 16! :| varför kan man då inte få gå hem och läsa vissa sidor till en viss dag? Nej vi ska vara kvar till 16 då vi slutade.. Suck.. Ont i fötterna och bena!

Nåja, nu ska jag ta de lugnt och fixa mig inför sängen och sen lägga mig i soffan och kolla tv och sen sova! :) trött som en get..

- gandalf.

Kategori: Allmänt

Godmorgon : ) vad gör ni en sån härlig morgon som denna? : )

Jag sitter och lyssnar på musik, ska snart börja röra mig ner mot stationen och åka till Gandalf (a) och vara där hela dagen! Vet inte när jag kommer hem, det återstår att se! ;)


G A N D A L F ! <3

- Kvinna avbröt överfall..

Kategori: Allmänt

Satt & läste metro tidningen lite i morse på väg till skolan..

KVINNA AVBRÖT ÖVERFALL - BET I MANNENS TUNGA.
"En okänd man trängde sig in i en 21årig kvinnas hem där han överföll henne. Kvinnan lyckades undkomma genom att bita sig fast vid mannens tunga med sådan kraft att hon bet igenom den.
- Hon gjorde alldeles rätt, hon kämpade för sitt liv, säger Anders Lindell, vid polisen i Malmö.
Det var under natten till igår som kvinnan öppnade sin lägenhetsdörr på Herrgården i Malmö i tron om att det var hennes vän som ringde på. Men utanför stod en för henne okönd man som undrade om hon ville bli "vän" med honom. När kvinnan försökte fösa ut mannen blev han aggressin och attackerade henne.
- Han tog stryptag på henne och försökte kyssa henne, säger Anders Lindell.
Polisen har ännu inte lyckats gripa mannen. Ärendet rubriceras som mordförsök."

Jag hade faktiskt gjort samma sak om någon skulle göra så på mig! x)
You go woman!


Dagens horoskop: Tvillingarna: I en fråga av kontroversiell natur bör du hålla fast vid dina planer och låta andra få begå misstagen.

- Bärgningsbil & lastbil.

Kategori: Allmänt


Läste nyss Marsta.nu, som jag alltid gör när jag precis startat datorn!
En bärgningsbil och en lastbil har krockat på E4an ;o alltså.. Nej jag vet inte vad jag ska säga, :/ det är så tråkigt när sånt händer. Folk krockar nästan varje dag tycker jag, olika slags av fordon krockar av olika slags anledningar hela tiden..

I allafall, nu vill jag inte prata om något tråkigt längre..
ehh.. Nu sitter jag och kollar tv och klär på mig och packar ner lite saker som jag ska ha med mig till skolan. Smink, penna, böcker, parfym osv.. Orkar inte sminka mig nu, jag är helt slut.. Satt uppe alldeles för länge igår, ögonen började rinna, kändes som att jag grät så då kände jag att det var dags att lägga sig och sova.. Ja, jag somnade ju med en gång! : )

- *vissel*

Kategori: Allmänt

Godmorgon babys! :*
Nu är det en ny vecka med nya händelser och nya tag. Ska snart mezza lilla plutte (a)
Eh.. Snart börja fixa sig också, åka 6 tåget från Märsta.. Idag har vi bara Matte, Historia och Eng, sen slutar vi! : )
Så slutar 14.20 idag, soft!

well, vad händer idag då? Absolut ingen aning..
Allways look on the bright side of life! (8)

- störda människor?

Kategori: Allmänt

Är folk verkligen så patetiska att dom gör en fejk BDB och säger att personen är mig? Igår hade hon skrivit till en som jag inte är vän med men ändå inte ovän med, well ni fattar.. Hon hade skrivit klockan 20.00, jag var inte ens hemma, jag satt hemma hos Fredrik? Gick typ 10 över ifrån honom, hur smart får man vara egentligen? :s jag förstår inte vad människor har för problem?

Igår gjorde jag inte så mycket, var hemma 5 igår morse, somnade om en stund och sen har jag tagit det lugnt, plcokat lite, diskade, lagade mat, va ner och handlade, var med Fredrik till strax efter 20 :)

Svar till E: Haha gulle då! :) tackar.. Nej tyvärr så känner jag inte några som är så gamla, har bara några i min ålder :/ tyvärr! Hoppas du hittar på en till slut! ;)

- :'/

Kategori: Allmänt

Jag kan verkligen inte sluta tänka på dej! Tankarna bara snurrar, jag blir gråtfärdig så fort vi inte pratar eller ses!! Jag tror nästan att jag är kär, hatar känslan just nu! :((

Att få känna din närhet gör mig glad, du är fin på ditt annorlunda sätt.. Jag vill kunna säga vem du är, men vill inte att alla ska veta! :'/ <3

- plutte, min plutte!

Kategori: Allmänt

Nej jag har ingen bild på plutte! : )
Iaf, var ut med Caroline igår, köpte RedBull och så vidare. Senare så mötte jag plutte halv 1 utanför mamma, kom hem ca 5 i morse : )

Me In Love! <3

- mitt schema.

Kategori: Allmänt

- Michael Jackson.

Kategori: Allmänt



Godmorgon, jag börjar morgonen med lite Michael Jackson. : )
Jag vaknade 30 min innan väckarklockan ringer, så nu ska jag snart börja fixa mig lite lätt så jag är klar tills jag ska gå. : )

Somnade ifrån filmen igår, så får se om jag kollar på den idag istället när jag kommit hem. Kanske ska förbi mamma och tugga middag! (;

Skolan idag som vanligt, vet inte när vi slutar. Kanske träffar PC efter skolan idag ocså, det återstår att se, skulle mezza när jag visste när jag slutade eller hade lunch.. Nej, börja fixa sig så slipper jag stressa! :)

- fullspäckad dag.

Kategori: Allmänt

Fullspäckad dag! Först skolan, var i verkstan, inte så svårt att muttra på däck med en sån där grejj! xD
Sen var det ner till station och tog bussen till Danderyd, åkte hem. Slog på musik, kollade lite, diskade, tog det lugnt lite och sen blev det duschen! : ) nu ligger jag i soffan och kollar på KungFu Panda 2! : )

- uppe före tuppen.

Kategori: Allmänt


Godmorgon babys! :*
Uppe med före tuppen idag och nu är jag klar! Fixat och ätit nu. Så nu har jag ca 20 min på mig att göra vad jag vill själv. Sen ungefär halv 6 så blir det att gå ner till staionen för att åka till skolan. Idag är det verksta på schemat. Så får väl se vad vi som inte har kläder ska få göra idag då.. Får kläder kanske om 1 vecka ungefär, skulle jag tro iaf. Det tog lite över en vecka för dom andra att få sina kläder, så det återstår att se helt enkelt..

Vad händer idag då? Mjaa, jag vet inte. Hem och plocka, diska, försöka få tag på mamma. För jag menar, 500 på en vecka?! :s hur tänkte ni nu? Det är 250 kr i veckan och det ska räcka till bröd, mjölk, något gått på Fredag eller Lördag. Nåja, måste få tag på mamma idag så jag kan få mer pengar, annars kommer jag aldrig klara mej..

Nej, nu ska jag se om det finns något annat att göra som behövs innan jag åker! : )
packa i allt i väskan skulle nog vara en bra ide.. Kolla plånbok och att mitt busskort är med.. Well well, hörs senare idag när jag kommit hem från skolan!

Puss :*