therealtrue

- stalker..

Kategori: Allmänt

- The book of revelation.

Kategori: Allmänt

Sitter just nu & kollar på film alldeles ensam, ska försöka att se så många som möjligt. Blir väl en cigg och sen en dusch och sen förtsätta kolla på film (: så jag är hyffsat klar sen när Fredrik slutar från jobbet, för ska troligtvist träff han en stund idag innan vi ska hem till var och en och sova..

I morgon är det Tisdag, då blir det hjälpa, hjälpa och hjälpa, bara massa hjälpa! ; )
Nej nu blir det en cigg, måste pausa filmen också.. Oh juste, helt random och helt ointressant, jag har fastnat för en låt som jag, Fredrik, Gullan och Jossan lyssnde på i Gullans bil när han och Jossan var i Märsta, typ Russia Vodka Party Mix! Så sjukt bra! ( :

- normalt? ;)

Kategori: Allmänt

jag hörde att det är lov denna vecka! Detta suger ju typ get :/ jag saknar alla ubersköna människor, saknar alla goa lärare, saknar allt som har med skolan att göra! :'/ är detta normalt!? En vecka utan alla handsome människor, hur ska detta gå!? Jag kommer få spel hemma eller något, nåja, hoppas veckan går fort bara så jag får komma tillbaka till skolan!

- jag hörde rally?

Kategori: Allmänt


Hörde jag rally tro? Yes, jag hörde att var Rally i Byn! Blev av att dra dit med Fredrik och Gullan! (y)
as bra dag förutom att jag blev enormt piss nödig långt innan vi fick åka därifrån, annars var dagen alldeles perffa för min del!

jag tyckte jag hörde att det är lov nu!? Vem har kommit på det där med att ha lov när man går i plugget? :/ okej, visst är det skönt. Men efter att ha suttit hemma nästan 1 år varje dag så är det segt med lov när man inte har ett skit att göra, får väl se vad jag hittar på för skoj ;) jag och mina ideer, alltid lika roligt.. :/

- plånbok..

Kategori: Allmänt

- tankar&känslor..

Kategori: Allmänt

Dom är då blandade må jag säga, äckligt blandade.. I ena sekunden så är jag fett deprimerad fast jag inte ens vet varför, i andra så är jag hyper och vill dra på rööj, sen tredje är jag bara allmänt trött.. Just nu är jag galet trött alltså, orkar knappt hålla mig vaken längre, men ska försöka vara vaken så länge som det bara går..
Adele med rolling in the deep går på fullt ös just nu.. Saknar dock redan klassen, en hel jävla vecka utan dom, kommer få spel.. Men detta ska nog gå iaf ska ni se ;)

Sen när skolan börjar igen så hoppas jag att jag har gjort det som jag ska göra så fort pappa har kollat upp en grej ;) hoppas det blir nu under lovet (a) typ nästa Fredag eller något, hoppas hoppas (a)

I morgon, hoppas på lite ös kanske!? Äsch, det återstår att se helt enkelt.. Vad händer i morgon? Plugga, träffa Fredrik, sova hyffsat tidigt, upp tidigt på Lördag, iväg till Byn med Fredrik & Gullan och kolla på rally! ( :

Idag har jag pluggat en hel del, funderar faktiskt på att fortsätta lite. Länge sen man fick använda huvudet såhär mycket som jag gör nu. Inte använt det på hur många år som helst känns det som. Jag har gått och blivit sjuk har jag hört eftersom jag tycker det är kul att plugga.. Vad tycker ni om att plugga? Är det inte kul när man lär sig något nytt om det man verkligen vill hålla på med i resten av sitt liv? Eller har jag fel? Jag vet inte, men vad tycker ni?! : )

-

Kategori: Allmänt

- o.O

Kategori: Allmänt

Woooh! Första gången på lääänge som jag är hemma.. & inte fan hittar jag hur man sjukanmäler sig heller på skola24, det där sög ju totalt anal! :( aja, ska kolla i morgon bitti igen! Annars får jag försöka få tag på någon lärare eller något :( detta suger ju verkligen!

Nu blir det att lägga sig i sängen och mezza med trevliga människor.. Godnatt världen..

kommer dock sakna min Zandra, Hibbe, Umaro, Diino och massa fleer!! :((

- Hej&Hå!

Kategori: Allmänt

Idag blir det dock inge lastbilsåkande ^^, idag blir det plugget hela långa dagen med dunderbara människor! : D
Blir att åka 6 tåget idag, sen vilken buss jag tar från Tekniska återstår att se helt enkelt..

Idag är jag konstigt nog väldigt pigg, får heller inte glömma mina morötter (a)
Träffar massa roliga människor idag! : D men iaf.. Haha! (; nej nu blir det att fixa iPoden, ta fram mina morötter och sen börja klä på sig det sista och sen gå till tåget! : )


- full dag.

Kategori: Allmänt

Hej&hå bloggen! Ledig idag, men blev av att åka lite lastbil hela långa dagen, dö trist, men visste fanns det vissa roliga saker med det hela! : D

Sen blev det hem på toa och sen åka till Maxi och handla, träffade först på Felicia. Senare när vi åkte hem så blev det att prata med Kim! : D


Nu blir det en dusch! :*

- mot: Skolan!

Kategori: Allmänt

Nu bär det av till skolan, blir väl 6 tåget skulle jag tro! Så nu blir det till att gå! : )

- godermorgen.

Kategori: Allmänt

Upp&hoppa! Nu är det morgon och nu är det dags för nya tag denna nya underbara Måndag!
Så, vad händer idag då? Skolan och sen vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer alltså. Får se om det blir att åka hem direkt, eller om jag är kvar i skolan en stund till efter, nåja det återstår att se helt enkelt..

Nu blir det att fixa sig innan man åker! : )

- jag älskar dej! <3

Kategori: Allmänt

- jag älskar dej! <3
jag släpper dej aldrig, du betyder väldigt mycket för mig.

Nå, vad händer annars då? Nje inte mycket alls. Blir väl snart sängen skulle jag tro, drog hem tidigare från älskling.. Men iaf, nu blir det att fixa det sista med iPoden och lite annat gott ( :

- men palla..

Kategori: Allmänt

Ska det vara så sjukt att man ska behövavälja mellan två personer bara för att den ena inte gillar den andra? Alltså, vart fan lever vi idag?! :|

- älskar dej..

Kategori: Allmänt

älskar dej bby face! <3

- skola..

Kategori: Allmänt

Tjohej! Sitter i skolan just nu, palla gilla allt Umaarooo!! :((

- skola & mor..

Kategori: Allmänt


Godmorgon, snart blir det fix här hemma och packa ner det sista jag ska ha med mig, sen blir det att åka iväg till skolan.. En lång måndag framför mig & jag är helt slut. Skumsovit sen 3 i morse, blir till att sova på bussen upp till Norrtälje iaf (:

Det blir Melissa efter skolan också, så det måste jag komma ihåg att göra, måste släng iväg ett sms till henne och kolla om vi skulle ses.. :) sen blir det hem till kära lilla mor denna vecka!
Blir arbetskläderna på idag och måste komma ihåg ombyte så jag kan byta om i skolan..

Blev mycket musiklyssnande igår kväll innan jag sa godnatt till alla. Så nu blir det lite mer musiklyssnande när jag fixar mig, hallihopp!

- blev en kort, men bra dag iaf..

Kategori: Allmänt

Träffade frugan och hennes kusin Jennifer, efter ett år sen sist, ja alltså hennes kusin (:
det var kul, satt och pratade lite, vi gick ut en liten stund, men sen ville dom in så då gick vi in igen och snackade som vi alltid gör (:

Blev inte så mycket för mig och frugan med vårat prat, men det tar vi i morgon efter skolan då hon ska möta mig på Centralen. :) hann med att träffa Fredrik en stund nu på kvällen också, men nu blir det till att packa inför veckan som kommer då jag ska till min kära lilla mor.. Men jag vet inte om jag ska åka med verkstads kläderna till skolan eller om jag ska packa ner dom? Nje, blir nog till att ha dom på mig och packa ner mjukisarna så byter jag om efter skolan eller något i morgon (: hihihi.. (a)

- F R U G A N!

Kategori: Allmänt

woop woop! Träffa frugan idag en stund, ska väl sitta och snacka om allt och inget som vi brukar göra lixom när vi inte setts på huur länge som helst!!! :o det är helt sjukt att man knappt ses längre :/

Nåja, får se hur länge vi är och vad vi gör för något skoj (:

14 Februari 2010 har det varit du&jag! <3
älskar dej min sköna!

- yoyo.

Kategori: Allmänt

Godmorgon sötnosar, idag är jag uppe väldigt tidigt, ja jag vet.
Men kunde inte sova längre så nu är jag uppe och äter frukost, ska ta det lite lugnt, vänta på att Fredrik vaknar så ska jag fråga han sak och sen blir det väl iväg till honom och byta däck! :D
hej&hå vad här ska gå! : )


Usch, jag hade verkligen världens äckligaste dröm om en klasskompis :/ helt sjukt! Alla var helt förstörda, men ingen kom när hon gick bort:'/det var bara jag och 5 till, usch nej sånt vill man ju inte drömma precis... :/ hemskt asså.

Nej nu blir det att fortsätta min frukost och fixa lite innan Fredrik vaknar och innan jag ska iväg och byta däck! : )

- woop woop

Kategori: Allmänt

Lektion, hell no! Drygar runt på facebook och shit.. Snart göra uppgifter på Liber typ or something like that..

jag saknar dej gulle! ;( <3

- mjaa..

Kategori: Allmänt


Skolan nu, hoppas den blir bra så inte någon mupp ska hålla på och säga både det ena och det andra.. Du borde börja tänka på vad du säger och gör mot mig nu -.-''

Hållt på i stort sett en vecka i sträck nu, jag pallar inte.. Fattar du inte det!? Hade inte dom som finns i skolan funnits så hade jag hoppat och då hade det varit pga DEJ!!!!!
Tror inte att du skulle ha gillat det, med tanke på att du vill att jag ska gå i skolan, så få mig inte att må dåligt, en vacker dag kanske jag hoppar skolan, just because of you!!!

Hoppas på en bra dag idag då..

- ....

Kategori: Allmänt

Skolan och drygar, inget funkar. Så ja, facebook tills vi slutar, roooliiiiigt-.-

- plugga plugga.

Kategori: Allmänt

Godmorgon, nu bär det av till plugget. Ännu en ny dag med nya händelser. Ska fortsätta med att fixa mig bara innan jag drar, puss :*

Redovisning i Engelska också, yeah right.. Inte jag klar med, kunde inte öppna min mail hemma /:

- hemma till fina.

Kategori: Allmänt


Hej & hå! Nu blir det tugg och sen blir det en dusch och lite fix och sen ska jag åka hem till fina och ha mys! (: